Inloggen

Veel gestelde vragen

Is NL Energiecollectief een energiemaatschappij?

Nee, wij leveren zelf geen energie. We verenigen bedrijven en particulieren, om samen sterk te staan. Vervolgens bekijken wij op welk moment we inkopen en bij welke energiemaatschappij. Op die manier zorgen we voor een scherp tarief. .


Komen er kosten bij als ik van leverancier switch?

Nee, u bent vrij om over te stappen op een andere energiemaatschappij. Tenminste, als uw contract is afgelopen. Zeg uw overeenkomst dus op tijd op. NL Energiecollectief kan daarbij een helpende hand bieden.


Kan ik worden afgesloten tijdens een switch?

Nee, in Nederland is de levering en het transport van energie losgekoppeld. Dat betekent dat er altijd stroomvoorziening is. Het is alleen de vraag wie die stroom levert, tegen welk tarief. Als u langere tijd de factuur niet betaalt, kan uw energievoorziening wel afgesloten worden. In dat geval sluit de netwerkbeheerder de aansluiting af. Een energieleverancier kan dit niet zelf doen.


Hoe steekt de Nederlandse energiemarkt in elkaar?

Wij geven graag meer uitleg. NL Energiecollectief houdt zijn deelnemers automatisch op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Maar u kunt ook kiezen voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.


Kan ik vrijblijvend een vergelijking opvragen?

Uiteraard. Wij maken graag inzichtelijk hoeveel u kunt besparen.


Hoe kan ik meer informatie over NL Energiecollectief krijgen?

U kunt uw contactgegevens invullen op de website of ons een mail sturen. Onze energiespecialisten nemen vrijblijvend contact met u op.