Inloggen

Overige diensten

Naast het collectief inkopen van gas en/of stroom, kunnen wij nog meer voor u betekenen. Hieronder een greep uit onze overige diensten waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

 

Reduceren van uw gasverbruik?
U kunt uw gasverbruik terugdringen door uw woning beter te isoleren. Ook daarbij kan NL Energiecollectief u helpen. Denk bijvoorbeeld aan het (beter) isoleren van daken of het vervangen van uw ruiten.

Reduceren van uw elektraverbruik
Door het toepassen van LED verlichting, slimme schakelingen van elektrische apparaten in uw woning of bedrijfsruimte kan uw elektraverbruik aanzienlijk gereduceerd worden. Onze adviseurs kunnen u hier meer over vertellen.

Alternatieve opwekking
Onze adviseurs kunnen kijken of we energie alternatief op kunnen wekken, door bijvoorbeeld wind- en/of zonne-energie.

Infraroodrapportage's
Door middel van een warmtebeeldcamera kunnen wij tocht, lekkages (c.q. isolatielekken), vochtproblemen en leidingverloop in wanden en vloeren voor u opsporen.

EPC/ECN berekeningen
NL Energiecollectief kan u helpen bij het maken van EPC/ECN berekeningen. Die zijn bijvoorbeeld nodig voor bouw- en omgevingsvergunningen.

GPR berekeningen
Ook voor het maken van GPR berekeningen ten behoeve van omgevingsvergunningen kunt u te allen tijde aankloppen bij NL Energiecollectief.

 

Interesse of meer weten? Neem dan snel contact met ons op.