Inloggen

Overstappen

Overstappen van energie in 3 stappen:

 

Stap 1

Vul uw postcode in en de hoeveelheid stroom en/of gas die u per jaar verbruikt. Als u uw jaarverbruik niet weet, kiest u heel gemakkelijk het al ingevulde gemiddelde energieverbruik op basis van het aantal personen in uw huishouden.

 

Stap 2

De calculator berekent vervolgens wat de besparing voor u zal zijn indien u bij NL Energiecollectief aansluit.

 

Stap 3

Nadat u overtuigd bent, klikt u op de aanmeldknop. Zo komt u bij het aanmeldingsformulier. Door dit in te vullen en online te versturen, wordt uw energie overstap geregeld. U ontvangt direct een e-mailbevestiging van NL Energiecollectief. Van uw nieuwe energieleverancier krijgt u tenslotte bericht dat de overstap geslaagd is. Dit proces duurt 3-4 weken en is dus gelijk aan de opzegtermijn.

In de meeste gevallen hoeft u uw huidige energiecontract niet op te zeggen, omdat de nieuwe energieleverancier dit voor u doet. En dat zonder een moment zonder energie te zitten. In een paar minuten heeft u uw complete energie overstap geregeld!


Zeker weten of u probleemloos kunt overstappen op energie van een andere energieleverancier? Neem contact op met ons voor vrijblijvend advies.